Kapcsolat

Szmolka Gábor

Ha kérdése van, vagy rendelni szeretne, keresse Szmolka Gábor kollégánkat. Gábor a bicskei fatelep vezetője, a tűzifa az ő szakterülete.

{-{-plusz-}-}36 30{-{-space-}-}611{-{-space-}-}1297 info{-{-kukac-}-}fakupac{-{-pont-}-}hu
A kiszállításokat a megrendeléstől számított 1-2 héten belül tudjuk teljesíteni. Az időpont attól függ, hogy az adott környékre milyen gyorsan tudjuk összeegyeztetni a fuvarokat, de természetesen törekszünk rá, hogy megtaláljuk a mindenki számára legkedvezőbb megoldást.
A megrendelését az elektronikus nyilvántartó rendszerünkben iktatjuk, így biztosítjuk, hogy a lehető legpontosabban kövessük az Ön igényeit a gyártástól egészen a kiszállításig.
Mi minden energiánkkal az Ön energiáján dolgozunk.
A fatelepünkön működő modern, nagy kapacitású gyártósorokon folyamatosan állítunk elő nagy mennyiségű tűzifát, fabrikettet és faaprítékot, amelyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A tűzifa gyártása és értékesítése a fő profilunk, de emellett gyártósorainkon előállítunk még száraz alapanyagból gyújtóst és fatörmeléket. Telephelyünk Budapesttől nem messze, Bicskén található, ahol ügyfeleink személyesen is megtekinthetik széles körű kínálatunkat a hét bármely munkanapján. Kiszállítást vállalunk saját teherautónkkal, amennyiben erre igényt tart.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy vásárlóink a legjobb minőséget kapják a legjobb áron, így a gyártás a legszigorúbb követelményeknek a leggazdaságosabb módon kell, hogy megfeleljen.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha tüzelőanyagra van szüksége: a bicskei Fakupac rendelkezésére áll! Reméljük, szolgáltatásunkat megelégedéssel veszi igénybe, és hosszú távú partnerei lehetünk a tüzelőanyag ellátásában.

Vásárlói visszajelzések
A tűzifa időben megérkezett, köszönjük! Külön öröm, hogy segítőkész, jókedvű munkatársakkal dolgozik! :-) Vigyázzon rájuk!
- R. Péter, Budapest
A fa jól működik, szinte nem is kell hozzá alágyújtós, nagyon hamar begyullad!
- R. Zoltán, Budapest
Szép, száraz tűzifát kaptam, nagyon megvagyok vele elégedve. A fabrikettet külön köszönöm.
- P. Mária, Szada
A megrendelt áru érkezett, a megbeszélt időben és áron. Kérem tolmácsolja munkatársainak is, hogy ebben a "műfajban" én még ilyen korrekt céggel nem találkoztam.
- M. Attila, Székesfehérvár
Nagyon köszönjük a gyors és korrekt segítségét! Átgondoljuk a kis ház fűtését.
- M. Sándor, Budapest
A díjmentes lerakodással és a kollégák hozzáállásával abszolút meg voltam elégedve. Használat során a fa minősége is kiválónak bizonyult!
- P. Árpád, Érd
Szeretnék még most a biztonság kedvéért rendelni December elejére 1 tonna fabrikettet, Budakeszire kiszállítva. Az előző fuvarral nagyon meg vagyok elégedve, jó minőségű.
- B. Zsolt, Budakeszi
Köszönjük a bizalmat!