Kapcsolat

Szmolka Gábor

Ha kérdése van, vagy rendelni szeretne, keresse Szmolka Gábor kollégánkat. Gábor a bicskei fatelep vezetője, a tűzifa az ő szakterülete.
+36 30 611 1297 [email protected]

A kiszállításokat a megrendeléstől számított 1-2 héten belül tudjuk teljesíteni. Az időpont attól függ, hogy az adott környékre milyen gyorsan tudjuk összeegyeztetni a fuvarokat, de természetesen törekszünk rá, hogy megtaláljuk a mindenki számára legkedvezőbb megoldást.

– Szmolka Gábor

A megrendelését az elektronikus nyilvántartó rendszerünkben iktatjuk, így biztosítjuk, hogy a lehető legpontosabban kövessük az Ön igényeit a gyártástól egészen a kiszállításig.

Mi minden energiánkkal az Ön energiáján dolgozunk.

A fatelepünkön működő modern, nagy kapacitású gyártósorokon folyamatosan állítunk elő nagy mennyiségű tűzifát, fabrikettet és faaprítékot, amelyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A tűzifa gyártása és értékesítése a fő profilunk, de emellett gyártósorainkon előállítunk még száraz alapanyagból gyújtóst és fatörmeléket. Telephelyünk Budapesttől nem messze, Bicskén található, ahol ügyfeleink személyesen is megtekinthetik széles körű kínálatunkat a hét bármely munkanapján. Kiszállítást vállalunk saját teherautónkkal, amennyiben erre igényt tart.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy vásárlóink a legjobb minőséget kapják a legjobb áron, így a gyártás a legszigorúbb követelményeknek a leggazdaságosabb módon kell, hogy megfeleljen. Forduljon hozzánk bizalommal, ha tüzelőanyagra van szüksége: a bicskei Fakupac rendelkezésére áll! Reméljük, szolgáltatásunkat megelégedéssel veszi igénybe, és hosszú távú partnerei lehetünk a tüzelőanyag ellátásában.

Fakupac

A Fakupac lelkes csapata 2009 óta dolgozik azért, hogy a legkiválóbb minőségű és legszárazabb tüzelőanyagot biztosítsa Önnek minden télre.

nálunk Ön az első
mindig becsületesen dolgozunk
törekszünk a leggyorsabb kiszállításra
a kiváló minőségre garanciát vállalunk
legális, felelősségteljes vállalkozásként működünk

Vásárlói visszajelzések

A tűzifa időben megérkezett, köszönjük! Külön öröm, hogy segítőkész, jókedvű munkatársakkal dolgozik! 🙂 Vigyázzon rájuk!

- R. Péter, Budapest

A fa jól működik, szinte nem is kell hozzá alágyújtós, nagyon hamar begyullad!

- R. Zoltán, Budapest

Szép, száraz tűzifát kaptam, nagyon meg vagyok vele elégedve. A fabrikettet külön köszönöm.

- P. Mária, Szada

A megrendelt áru érkezett, a megbeszélt időben és áron. Kérem tolmácsolja munkatársainak is, hogy ebben a "műfajban" én még ilyen korrekt céggel nem találkoztam.

- M. Attila, Székesfehérvár

Nagyon köszönjük a gyors és korrekt segítségét! Átgondoljuk a kis ház fűtését.

- M. Sándor, Budapest

A díjmentes lerakodással és a kollégák hozzáállásával abszolút meg voltam elégedve. Használat során a fa minősége is kiválónak bizonyult!

- P. Árpád, Érd

Szeretnék még most a biztonság kedvéért rendelni December elejére 1 tonna fabrikettet, Budakeszire kiszállítva. Az előző fuvarral nagyon meg vagyok elégedve, jó minőségű.

- B. Zsolt, Budakeszi

Köszönjük a bizalmat!