tűzifa kamiontételben az ország egész területére szállítva

A Fakupac.hu-ról kamiontételben is rendelhet tűzifát. Viszonteladó partnereinknek is raklapos kiszerelésű tűzifát szállítunk, egyidejűleg 22 raklap kiszállítására van lehetőség. 

Eladó tüzifa kamiontételben raklapos kiszerelésben

A tűzifát 25 és 33 cetiméteres hasábokban, előre felhasogatva kínáljuk eladásra. A fa konyhakész állapotú, egy raklapra egy erdei köbméter kerül körhálós kalodákba, egyedi gyártású raklapokra. A tűzifa csomagolását gépesített, automatizált rendszer végzi, így 1 raklapnyi tűzifa mennyisége ellenőrzött, garantáltan 1 erdei köbméter. 

Kizárólag tisztított tűzifát kínálunk eladásra, tehát az elcsomagolt tűzifa gyártási hulladéktól, törmeléktől mentes. 

A telephelyünkön folyamatosan, egész évben rendelkezésre áll nagy tételben cser, kőris, bükk tűzifa, így nem probléma a tűzifa kamiontételben való értékesítése. 

Felszerelt telephely, szervezett logisztika 

Cégünk telephelyén minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy kamiontételes megrendeléseinket teljesíteni tudjuk. Telephelyünkön nem csak feldolgozni tudjuk a fát, de minden rendelkezésre áll ahhoz is, hogy a megfelelő száradást biztosítsuk. 

A gépesítésünk lehetővé teszi, hogy minden igényt kiszolgáljunk, beleértve a logisztikai folyamatokat is. Kollégánk pedig szívesen rendelkezésre áll a fuvarok leszervezésében és lebonyolításában. 

Szmolka Gábor

+36 30 611 1297

[email protected]